top of page

Gårdsbutik

I Gummagårdens gårdsbutik är det bara fantasin som sätter gränserna!

Här oss på Gummagårdens gårdsbutik finns färg och form i en sprakande kompott, och toppar man sedan det med smakupplevelser från vår absoluta närmiljö så är det komplett kombination av upplevelser.

I vår gårdsbutik kan du verkligen njuta med alla sinnen.

Du finner nyskördade grönsaker, bär och frukter. Här finns också blommor, krukor och färdiga arrangemang allt efter säsongens skiftningar. Ni vet den där berömda ”Vad ska jag ha med mig ikväll?” när jag går över till vänner problemet? Det löser vi enkelt här.

Våra populära grönsakskorgar är en uppskattad present. I korgarna kan man förutom grönsaker lägga i en smaksatt olja, någon äppelmust, en blomma och varför inte lämna hit en flaska vin som kan läggas i?

Förutom allt läckert för gommen så kan vi också stoltsera med ett härligt utbud av presentartiklar. Här finns något för alla, vilket överraskar många av våra besökare. Döm av förvåningen när man bara tänkt köpa lite lök till kvällsmaten och man kommer hem med både en ny härlig tunika och lite fräscha kaffekoppar! Dessutom finns vår personal alltid på plats om någon behöver lite tips eller råd.

 

Butiken är ett ”må-bra ställe” där det är en fröjd för ögat och själen att gå en stund och njuta medan man tittar på härliga primörer och vackra ting!

Öppettider

Vi öppnar 14 mars!
Torsdag-Fredag 10-18
Lördag-Söndag 10-15
Välkomna 

Barnen trivs också på Gummagården och vi vågar påstå att det inte bara är glassen i butiken som är anledningen utan att det helt enkelt är ett ställe som bjuder även de små på härliga dagar.

 

Utanför butiken finns en hönsgård med en tupp och flera hönor. I detta sammanhanget bör nämnas att det inte bara är tuppen men även hönorna som är ståtliga, för inte vågar man riskera att reta upp dem och bli utan äggen de lägger? Granne med de ack så ståtliga fjäderfäna bor våra får och deras lamm i en hage.

Hur söta de är överlämnar vi till besökare att avgöra, vi vet dock att barnen älskar att titta på dem.

Förutom våra fina djur finns det även en liten traktorbana, med både biltvätt och hinder där barnen kan roa sig - innan de pausar i skuggan med en glass.

Det är helt enkelt en värld av upplevelser för alla, även för de små.

bottom of page